Dodoshop.fi - Osta tuote tästä!

Tuotekuvaus

Leather Touch Up Kit on suunniteltu tee-se-itse korjaussetiksi jossa saat pohjavärin ja useita eri värisävyjä. Voit sävyttää pohjavärin vastaamaan täysin korjattavan nahan väriä. Jos sinulla on tummanruskeaa nahkaa, saat tummanruskean pohjavärin ja monia eri sävyjä joilla voit muokata väristä sopivan.

Näin saat tehtyä värin, joka vastaa tarkasti omaasi. Kun sinulla on oikea väri, voit korjata vahigot:

Naarmut ja hankaumat: Naarmut voi värjätä pensselillä tai vanupuikolla. Hankaumat voi hoitaa hiomalla ensin nahan pehmeäksi, sen jälkeen taputtelemalla väri pesusienellä.

Haalistunut ja kulunut nahka: Jos nahka on karheaa, hio se hellävaraisesti pehmeäksi. Sen jälkeen taputtele väriaine alueelle ja anna kuivua. Tennispalloa suurempien alueiden korjaamiseen suosittelemme käyttämään Leather Colourant Kitiä.

Tahrat ja roiskeet: Kynsilakanpoistoaine ja mut voimakkaat liottimet joskus poistavat väriä nahasta. Yksinkertaisesti värjää vahingoittunut alue käyttäen pesusientä. Voit myös peittää vaikeasti poistettavat tahrat.

Jos et ole varma että saat itse sekoitettua värjättävälle nahalle täydellisesti sopivan värin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info(ät)dodoshop.fi.


Scratch4

Ennen ja jälkeen -kuvat

Nahkakalusteet

Nahkaiset auton sisustat

Oikealla oleva kuva näyttää miten väriä
lisätään vanupuikon avulla naarmuun.
Yhden tai kahden kerroksen jälkeen naarmu sulautuu takaisin nahkaan.

 


Käyttöohjeet

Ensimmäinen vaihe on löytää sopiva väri. Jokaisessa pakkauksessa tulee mukana tarkat ohjeet värin löytämiseen, mutta tässä pieni katsaus siihen, miten homma toimii.

Aloita lisäämällä pieni määrä pohjaväriä piilossa olevalle osalle nahkaa vanupuikon avulla. Anna kuivua, minkä jälkeen arvioi väri. Jos se on liian tumma, lisää vaaleampaa väriä (esimerkiksi valkoista) sekoitukseen vaalentaaksesi sitä. Jos värin tarvitsee olla kermaisempi, lisää hieman keltaista tai vaaleanruskeaa- tee tätä kunnes väri täsmää täydellisesti. Pakkauksen mukana tulevat ohjeet kertovat tarkalleen mitä tehdä.

Kun sopiva väri löytyy, lisää sitä vaurioituneelle kohdalle sen sulauttamiseksi muuhun nahkaan.

Sisältö

50ml pohjaväri + 50ml valkoinen & 3x15ml sävyä
15ml Alcohol Cleaner
15ml of Matting Agent & Gloss Finish
Pieni pesusieni, vanupuikkoja, sekoituskuppi & sekoitustikku
Tarkat ohjeet

SPP-Racing

Käyntiosoite
Kauhtuantie 192, 39200 Kyröskoski

(vain sopimuksesta)Puh. 0440639001 - info(ät)detailingshop.fi