Dodoshop.fi - Osta tuote tästä!

Tuotekuvaus

Leather Revive on vesipohjainen öljyemulsio joka on koostumukseltaan täyteläisen kermainen. Kun tuotetta lisää nahalle, se läpäisee pinnan ja peittää jokaisen yksittäisen kuidun luonnollisella öljyllä tehden nahasta huomattavasti pehmeämpää. Tuote uudistaa vanhoja nahkoja jotka ovat kovettuneet, haurastuneet ja kuivuneet.

Tuotetta voi käyttää yksinään tai osana nahan uudistamisprosessia pehmentämään nahkaa ennen korjausten tekemistä, värin lisäämistä tai viimeistelyä.
Joskus vanhat nahat voivat halkeilla värjäämisen jälkeen- ei ole väliä kuinka kuinka joustavaa värjätty kerros on, jos nahka sen alla halkeilee niin myös värjätty kerros halkeaa. Lisäämällä Leather Reviveä voit pehmentää nahkaa ja näin ennaltaehkäistä halkeilemisen. Tämä saa korjauksen sekä kestämään pidempään että tuntumaan mukavammalta.

Soveltuvuus

Leather swatch

Leather Reviveä voi käyttää kaikissa eri nahoissa, huonekaluista ja auton sisustasta vaatteisiin, kenkiin, laukkuihin ja jopa hevostarvikkeisiin.

Tuotetta voi käyttää pehmentämään nahkaa joka on kuivunut ja kovettunut.
Se toimii kaikkien värien ja pintakuvioiden kanssa.

 
Käyttöohjeet

Lisää reilu kerros Leather Reviveä nahalle ja hiero se sisään käsiä käyttäen. On tärkeää venyttää ja puristella nahkaa, jotta Leather Revive pääsee käsiksi kaikkiin kuituihin. Nahan käsittely tällä tavoin takaa sen, että Leather Revive pääsee nahan läpi ja peittää kuidut kaikilta alueilta tasapuolisesti.

Tämän jälkeen lisää toinen reilu kerros tuotetta kankaan avulla ja peitä nahka kelmulla. Anna kuivua muutaman tunnin ajan tai jopa yön yli parhaan tuloksen saamiseksi. Tämä kerros läpäisee nahan hitaasti ja tekee siitä vielä pehmeämmän.

Pese kostealla kankaalla tuotteen jäämät nahan pinnalta. Pyyhi pinta vielä kuivalla kankaalla loppujenkin tuotejäämien poistamiseksi.

Jos nahka tuntuu vielä kovalta, toista ylempiä vaiheita ja kiinnitä erityistä huomiota Leather Reviven hieromiseen nahkaan.

SPP-Racing

Käyntiosoite
Kauhtuantie 192, 39200 Kyröskoski

(vain sopimuksesta)Puh. 0440639001 - info(ät)detailingshop.fi