Dodoshop.fi - Osta tuote tästä!

Tuotekuvaus

Leather swatchLeather Re-Colouring Balm uudistaa sekä uuden että vanhan nahan värin ja ulkonäön. Valikoimasta löytyy 5 väriä, jotka on kehitetty kaikille sävyille tummasta vaaleaan.

Tuote toimii loistavasti uudelleenvärjäämään alueita jotka ovat altistuneet auringonvalolle tai suoraan lämmölle, ja on myös ideaalinen naarmujen ja kuivien sekä haalistuneiden alueiden värjäämiseen.

Re-Colouring Balm imeytyy nahkaan 100%, joten vaatteisiin tarttumista ei tarvitse pelätä.

Soveltuvuus 

Leather Re-Colouring Balm sopii käytettäväksi kaikille erityyppisille nahoille, huonekaluista ja auton sisätiloista vaatteisiin, kenkiin, laukkuihin ja jopa hevostarvikkeisiin. Se sopii kaikille väreille ja pintakuvioille.
HUOM. Naarmuissa Re-Colouring Balm toimii vain, jos naarmu on vaaleampi kuin muu nahka. Jos naarmu on tummempi, Leather Touch Up Kit sopii tarkoitukseen paremmin.

HUOM. Vaaleammille kohdille Re-Colouring Balm toimii vain jos se pystyy imeytymään nahkaan- testataksesi tämän, laita pieni tippa vettä vahingoittuneelle alueelle ja katso imeytyykö se. Jos nahka ei ole imukykyistä, vahingon hoitamiseen sopii paremmin Leather Touch Up Kit (pienille alueille) tai Leather Colourant Kit (suuremmille alueille) . Suuri alue on yli 5cmx5cm.

Käyttöohjeet

Half Restored Leather

Tämä tyyny on puoliksi käsitelty käyttäen Leather Re-Colouring Balmin sävyä Dark Brown

 

  1. Puhdista nahka ennen Re- Colouring Balmin lisäämistä, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käytä Leather Ultra Clean- tuotetta, joka poistaa kaiken lian, mutta myös avaa nahan huokoset jolloin Re-Colouring Balm toimii paremmin.

  2. Hiero Balmia nahkaan pyörivin liikkein varmistaaksesi imeytymisen. Sen jälkeen kiillota alue puhtaalla kankaalla. Varmista, ettei nahan pinnalla ole jäämiä tuotteesta.

  3. Kiillotuksen jälkeen nahasta tulee 100% pesunkestävä. Nahan suojaamiseksi ja kestävyyden lisäämiseksi suosittelemme käyttämään Leather Protection Cream- tuotetta, joka myös auttaa vähentämään haalistumista tulevaisuudessa.

SPP-Racing

Käyntiosoite
Kauhtuantie 192, 39200 Kyröskoski

(vain sopimuksesta)Puh. 0440639001 - info(ät)detailingshop.fi