Dodoshop.fi - Osta tuote tästä!

Tuotekuvaus

Polyuretaani nahanvärjäystuotteet ovat vesipohjaisia ja näin eivät ole vahingollisia tai vaarallisia. Niiden koostumus on melkeinpä samanlainen kuin veden, joten tuotteet on helppo levittää tai suihkuttaa ilman tukoksia. Väriaineet on suunniteltu värien uudistamiseen ja vaihtamiseen. Tämän takia tuotteissa on paljon pigmenttiä eikä niitä tarvitse peittävän lopputuloksen saamiseksi lisätä montaa kerrosta.

Tärkeää on näiden väriaineiden kyky torjua naarmuja ja hankaumia. Nämä äriaineet ovat äärimmäistä kulutusta kestäviä eivätkä repeä helpolla.


Redchair1

 Äärimmäisen tapuisia: väri voi
 kestää jopa 100 000 taivutusta

 Kestäviä ja peittäviä

 Lopputulos on pehmeä, luonnollisen  näköinen ja tuntuinen

 Saatavilla 16 perusväriä, joista voit sekoittaa  mieleisesi

 Lähetä nahkanäyte meille, me neuvomme  sinua juuri oikean värin sekoittamisessa
Käyttötarkoitus

Nämä väriaineet on suunniteltu sopimaan kaikille nahkaesineille värin entisöimiseen ja vaihtamiseen. Syy miksi suosittelemme tätä värisarjaa yli muiden on hämmästtytävä kestävyys naarmuja ja kulumia vastaan- näiden naarmuttaminen vaatii ponnistelua! Värit pysyvät eivätkä haalistu, halkeile tai kuoriudu pois vuosienkaan käytön jälkeen. Nämä väriaineet eivät ole vain äärimmäisen kestäviä, vaan luovat myös pehmeän ja luonnollisen tuntuisen pinnan joka ei kuivu vuosien saatossa. Väriaineisiin on lisätty hieman silikonia antamaan sileän ja pehmeän koostumuksen.


Redcarseats Ohut koostumus - helppo lisätä käsin ja  maaliruiskulla

 Helppo puhdistaa - käytä vain vettä  maalaustarvikkeiden puhdistamiseen

 Turvallinen käyttää - voidaan käyttää  kaikenlaisissa ympäristöissä

 Kehitetty vastaamaan automarkkinoiden  koviin vaatimuksiin

 Loistava imeytyvyys


Liittyvät tuotteet

Ennen värin lisäämistä on suositeltavaa käyttää paria menetelmää ja tuotetta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Myös lopputuloksen kestävyyttä voidaan parantaa jälkeenpäin lisättävillä tuotteilla.


Aircraftleather Leather Prep & Alcohol Cleaner
 Ennen värin lisäämistä puhdista nahka  näillä tuotteilla. Puhdistus poistaa lian, öljyt,  vahat ja silikonit jotka voivat  poistamattomina estää väriaineen
 imeytymisen.

 Leather Finish
 Ruiskutettuna nahalle värjäyksen jälkeen,
 tämä tuote lisää nahan kestävyyttä.
 Se myös parantaa nahan  hankauskestävyyttä, tuntua ja ulkonäköä.  Tätä tuotetta voi myös käyttää kiillon  lisäämiseksi - saatavilla matta- ja  kiiltoversioina.

Värivaihtoehdot

Tarjolla on 16 perusväriä, joita voi sekoittaa tarkan värin saavuttamiseksi.
Matting Agent - tuotteella voi säätää värien kiiltoa.
Neuvomme mielellämme värien sekoittamisessa ja säätämisessä sähköpostin välityksellä.

Untitled-2Black HC         Blue LC       Yellow LC       Red LC         Green         Yellow HC     Blue HC   Yellow Oxide
Untitled-3Orange             Red HC         Umber        Black LC      Red Oxide       Violet           Magneta           White

SPP-Racing

Käyntiosoite
Kauhtuantie 192, 39200 Kyröskoski

(vain sopimuksesta)Puh. 0440639001 - info(ät)detailingshop.fi