Dodoshop.fi - Osta tuote tästä!

Tuotekuvaus

Leather Binder- tuotteella on kaksi pääasiallista käyttötarkoitusta:

1. Lisätään halkeilleeseen nahkaan ennen Flexifil- tuotetta vahvistamaan pintaa ja tukemaan korjausta
2. Nahan pienten virheiden, kuten naarmujen ja kulumien, korjaaminen

Leather Binder on ohutta nestettä, jota voi käyttää nahan vahvistamiseen alueilla, joissa pinta on mennyt rikki aiheuttaen nahan halkeilemisen ja heikentymisen. Tuote imeytyy nahan kuituihin, sitoo ne yhteen ja muodostaa vahvemman rakenteen. Vahvempi rakenne tekee nahasta vedolle paljon kestävämmän, helpottaa korjaustöitä ja antaa paremman lopputuloksen. Tätä testasimme nahanpalalla, jonka sai helposti revittyä rikki mutta Leather Binderin käytön jälkeen nahkaa ei pystynyt enää käsin repimään.

 

Miksi tämä on tärkeää?

Se antaa varmuuden siitä, että tehty korjaus tulee kestämään. Jos esimerkiksi käytät Flexifil- tuotetta, saat mahtavan lopputuloksen mutta se ei välttämättä kestä. Ei siksi etteikö Flexifil toimisi, vaan siksi että nahka sen alla on heikkoa ja voi repeytyä vaikka täyteaine kestäisikin. Käyttämällä Leather Binder- tuotetta ensin takaat paljon kestävämmän lopputuloksen korjaukselle.

Leather Binder tekee myös kuluneen nahan hiomisesta mahdollisesta. Kuituja vahvistamalla pystyy hiomaan myös nahkaa, joka muuten menisi hiomisesta vain huonompaan kuntoon.

SPP-Racing

Käyntiosoite
Kauhtuantie 192, 39200 Kyröskoski

(vain sopimuksesta)Puh. 0440639001 - info(ät)detailingshop.fi