Dodoshop.fi - Osta tuote tästä!

Tuotekuvaus

Tätä välinesarjaa voi käyttää tahrojen poistamiseen sekä kankaiden puhdistamiseen ja suojaamiseen. Sopii kaikille kankaisille vaatteille, matoille ja verhoiluille.
Fabric Protectoria suositellaan käytettäväksi ensimmäisen kerran jo silloin kun saat kankaan. Tehon ylläpitämiseksi tuotetta kannattaa lisätä 6kk välein.

Käyttöohjeet

Fabric Protectorin käyttäminen kankaan käyttöönottopäivästä lähtien auttaa torjumaan kaikki öljy- ja vesipohjaiset tahrat. Fabric Protector kyllästää kankaan ja siten auttaa pitämään kankaan puhtaana tulevaisuudessa pitämällä lian kankaan pinnalla.
Jo syntyneen lian puhdistamiseksi suihkuta Fabric Cleaner&Spotteria ja anna vaikuttaa 5 minuutin ajan. Hiero kangasta pehmeällä harjalla lian irrottamiseksi ja huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Kankaan kyllästäminen

Imuroi kangas läpikotaisin poistaaksesi lian ja pölyn.
Jos kankaassa on tahroja/se on likainen, käytä ensin Fabric Cleaner & Spotter- tuotetta. Puhdistuksen jälkeen anna kankaan kuivua.
Ravista Fabric Protectoria kunnolla ennen käyttöä. Suihkuta kankaalle ja anna kuivua. Suositeltavaa on suihkuttaa paljon käytössä oleville alueille ensin ja runsaammin.
Tuotetta suihkutetaan vain sen verran, että kankaan pinnasta tulee hieman kostea.

Tahranpoisto

Suihkuta Fabric Cleaner&Spotter- tuotetta tahralle ja anna vaikuttaa 5 minuutin ajan. Hiero tahraa pehmeällä harjalla 3 minuutin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä ja lisää Fabric Protectoria.

Sisältö

250ml Fabric Cleaner&Spotter
250ml Fabric Protector
Pyyhe

SPP-Racing

Käyntiosoite
Kauhtuantie 192, 39200 Kyröskoski

(vain sopimuksesta)Puh. 0440639001 - info(ät)detailingshop.fi