Dodoshop.fi - Osta tuote tästä!

Tuotekuvaus

Adhesion Promoter on nestemäinen polyuretaani, jolla on erityinen liimautumiskyky. Levitettynä nahalle tai vinyylille ennen väriaineen lisäämistä, tuote muodostaa joustavan pinnoitteen joka sitoutuu nahan pintaan. Kun väriainetta lisätään, se tarttuu nahan sijaan kerrokseen Adhesion Promoteria.

Tuotteen kiinnittyvyys on paljon parempi kuin väriaineen, joten sen käyttäminen ensin luo paremman pidon nahan pintaan kuin mihin pelkästään väriaine pystyy. Sen lisäksi että tuote helpottaa nahkaan kiinnittymistä, se myös sitoo väriaineen itseensä luoden yhden pysyvän ja sulautuvan kerroksen.

Soveltuvuus

 Adhesion Promoter 1This image illustrates how the adhesion promoter
 (in red) has filed the creases and formed a coating
 bonded to the leathers surface. The application of
 Colourant (black), then adheres firmly to this layer.
 
 Adhesion Promoter sopii käytettäväksi kaikkiin
 uudistustöihin, erityisesti voimakkaasti halkeilleelle
 nahalle. Näissä tapauksissa tuote täyttää
 halkeamat niin, että väri ei vuoda niihin vaan jää
 halkeamien päälle. Ilman Adhesion Promoteria
 väriaine täyttäisi halkeamat ja olisi alttiimpi
 halkeilemaan käytössä.


Adhesion Promoteria suositellaan myös käytettäväksi ongelmallisille alueille, esimerkkinä alueet joista on poistettu rasvaa tai öljyä. Tuote auttaa väriainetta kiinnittymään paremmin vähentäen mahdollisuutta siihen, että rasva tulisi väriaineen läpi ja muuttaisi väriä.

Sitä tulisi myös käyttää alueille, jotka ovat jatkuvan rasituksen ja hankauksen kohteena, kuten kohotetut saumat auton penkeissä. Adhesion Promoterin käyttö näillä alueilla lisää korjaustoimenpiteen elinikää huomattavasti.

Käyttöohjeet

Lisää 10% Cross Linker X:ää Adhesion Promoteriin ja sekoita hyvin kahden minuutin ajan. Cross Linker X muodostaa Adhesion Promoterin kanssa kemiallisen reaktion, joka lisää sekoituksen kiinnittymisominaisuuksia. Cross Linker X:n lisääminen saa myös aikaan Adhesion Promoterin ja Leather Colourantin yhteensulautumisen.

Adhesion Promoter 2Adhesion Promoter 3

Nämä kuvat havainnollistavat Adhesion Promoterin toimintaa mikroskooppisesta näkökulmasta. Vasemmassa kuvassa ei ole käytetty Cross Linker X:ää. Oikeassa kuvassa näkyy, kuinka Cross Linker X:n luomien siltojen (Bridges) vaikutuksesta Adhesion Promoter sitoutuu nahkaan paljon paremmin.

Levitä tuotetta yksi aluskerros sienen kanssa ja varmista että se on täysin hierottu kaikille alueille. Kuivaa huolellisesti hiustenkuivaajalla, jotta tuote asettuu eikä ole enää juoksevaa. Adhesion Promoter kuivuu tahmeaksi joten hiustenkuivaajalla varmistetaan vain etteivät myöhemmät kerrokset valu. Lämpö myös käynnistää kemiallisen reaktion, joten jokainen taso tulisi lämmittää hiustenkuivaajan kanssa.

Levitä vielä kaksi kerrosta käyttämällä kynäruiskua. Levitä yksi kerros pystysuuntaisesti, sen päälle toinen horisontaalisesti ja kuivaa hiustenkuivaajalla. Lisää vielä kerrokset kulmista kulmiin (diagonaalisesti). Tämä varmistaa että Adhesion Promoteria on tasainen kerros.

Adhesion Promoter 4

Käytä hiustenkuivaajaa kerrosten välissä tuotteen aktivointiin. Jokaisen kerroksen jälkeen nahasta tulee tahmeampi. Kun tuote on sekoitettu, se on käyttökelpoista 3 tunnin ajan.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi lisää väriainetta pinnalle välittömästi Adhesion Promoterin jälkeen.

SPP-Racing

Käyntiosoite
Kauhtuantie 192, 39200 Kyröskoski

(vain sopimuksesta)Puh. 0440639001 - info(ät)detailingshop.fi